Portada > Actualitat > Notícies > El Delegat del Govern a Barcelona, Antoni Morral, visita l'Ajuntament de Santa Eulàlia

El Delegat del Govern a Barcelona, Antoni Morral, visita l'Ajuntament de Santa Eulàlia

16/09/2021

Ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde del municipi, Francesc Bonet, i regidors del govern municipal

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana va rebre ahir al migdia la visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral, qui va prendre el relleu a Juli Fernàndez aquest mes de juny passat. L'objectiu de la trobada era dur a terme una reunió de treball per conèixer les inquietuds i necessitats de Santa Eulàlia. Morral s'ha reunit amb l'alcalde, Francesc Bonet, així com amb els regidors del govern municipal Anna Montes, Marta Domínguez i Pol Guerra.

El delegat del Govern visita diferents municipis de la demarcació de Barcelona per conèixer de primera mà l'actualitat del territori, especialment per aproximar-se a la situació municipal després de la pandèmia. Els temes que s'han tractat són diversos i han anat des del sanejament de les finances que ha fet l'Ajuntament tot i la preocupació del Consistori per la resolució de la sentència de Can Naps, les okupacions d'habitatges, especialment la problemàtica en un edifici concret de la Carretera de Barcelona, i les diferents iniciatives en participació ciutadana. En aquest sentit, Antoni Morral ha destacat: "Santa Eulàlia és un municipi petit, però està a la vanguarda en estratègies de participació i en la implicació de la ciutadania en temes municipals".

Des de l'Ajuntament també se li han traslladat les inquietuds en quant a les dificultats en l'accés a l'habitatge juvenil i els botellots. Finalment, també han parlat de l'estat de tramitació del PUOSC. Per la seva banda, el delegat del Govern ha assegurat que es traslladaran aquestes preocupacions al Govern de la Generalitat per treballar en la seva resolució.

Al finalitzar la reunió, l'alcalde ha obsequiat el delegat del Govern amb el llibre del "Patrimoni històric de Santa Eulàlia de Ronçana" i Morral ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament. L'última visita institucional d'un delegat del Govern a l'Ajuntament de Santa Eulàlia va ser la de Juli Fernàndez, el desembre de 2018. Tot i així, Fernàndez va assistir a la Junta Local de Seguretat, celebrada l'octubre de 2019.

Arxivat a: General
Visita delegat del Govern
Visita delegat del Govern
Visita delegat del Govern
Visita delegat del Govern