Portada > Actualitat > Notícies > S'obren les inscripcions pel mercat Tot Segona Mà del 9 d'octubre

S'obren les inscripcions pel mercat Tot Segona Mà del 9 d'octubre

21/09/2021

El mercat es farà a la plaça Onze de Setembre i es poden presentar sol·licituds fins el 8 d'octubre

Torna una nova edició del mercat Tot Segona Mà a Santa Eulàlia de Ronçana, enguany, el dissabte 9 d'octubre, de 9 a 14h, a la plaça Onze de Setembre.

Totes aquelles persones que vulguin instal·lar la seva parada al mercat poden descarregar-se el PDF adjunt a aquesta notícia i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 1 d'octubre, a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament (amb cita prèvia trucant al 938448025) o per via telemàtica (a través de l'E-Tram).

El Mercat Tot Segona Mà, promogut des de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana recorda que cal seguir les mesures de seguretat pertinents en espais públics. De la mateixa manera, es posa de manifest que qualsevol acte organitzat per l'Ajuntament està subjecte a canvis de format o anul·lacions si la situació sanitària ho requereix.

Mercat Tot Segona Mà
Mercat Tot Segona Mà

Arxius adjunts