Portada > Actualitat > Notícies > La Fàbrica inicia els cursos i formacions d'aquesta temporada

La Fàbrica inicia els cursos i formacions d'aquesta temporada

22/09/2021

Les inscripcions segueixen obertes i es poden fer al mateix Centre Cívic i Cultural

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica ha començat el mes de setembre amb els nous cursos i les formacions de la temporada 2021-2022, recuperant gran part de l'activitat que es va haver de suspendre per la pandèmia.

Enguany, hi ha cursos i tallers anuals d'activitats com dibuix i pintura, dansa, balls de saló, ioga, tai-txí, guitarra, anglès, català, patchwork i el cicle de caminades. Alhora, hi ha diferents cursos trimestrals i píndoles formatives de plantes remeieres, banys de gong o de defensa personal. Finalment, hi ha els cursos i tallers organitzats per algunes entitats, en aquest cas, pel Ball de Gitanes.

Es tracta de cursos i formacions similars als d'anys anteriors i se segueixen oferint gairebé 500 places en total, la mateixa xifra que en cursos d'abans del Covid. Tot i així, s'espera arribar a uns 350 alumnes. El nombre d'inscrits serà, probablement, menor que en edicions anteriors per la situació sanitària actual, encara que se seguiran totes les mesures d'higiene i seguretat, com els aforaments del 70% a tots els espais i l'ús obligatori de mascaretes en totes les activitats.

Les persones interessades poden inscriure's a La Fàbrica, en horari de dilluns a divendres de 16.30h a 21h i dimecres al matí de 10 a 13h. També es podran formalitzar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per a més informació, consulteu aquest document.

Arxivat a: General
Cursos La Fàbrica
Cursos La Fàbrica
Cursos La Fàbrica