Portada > Actualitat > Notícies > El camp de futbol comença la temporada amb la nova gespa artificial

El camp de futbol comença la temporada amb la nova gespa artificial

06/10/2021

També s'han renovat les porteries i s'ha instal·lat un sistema de reg d'acord amb la normativa actual

El camp de futbol municipal de Santa Eulàlia de Ronçana ja compta amb la nova gespa artificial, instal·lada durant els mesos d'agost i setembre. Aquesta primera fase de millores a l'equipament també ha inclòs la renovació de les porteries i la col·locació d'un nou sistema de reg de la gespa, el qual és més segur i millora la cobertura de reg al camp.

La nova gespa artificial, substituïda després de 17 anys, ja ha superat una primera auditoria i aquesta setmana està previst que se'n faci una altra per comprovar que les seves propietats d'adeqüen als esportistes i a la pilota.

El cost de les obres i el contracte de manteniment per cinc anys és de 135.000 euros (IVA exclòs). A partir d'ara, s'iniciaran els tràmits per dur a terme la segona fase de millores del camp de futbol, que inclouen la construcció de nous vestuaris i l’enderroc de l’antic edifici del bar.

Arxivat a: General
Camp de futbol
Camp de futbol
Camp de futbol
Camp de futbol
Camp de futbol