Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la convocatòria d'ajuts per als abonaments de transport públic per a estudiants de 16 a 25 anys de Santa Eulàlia

S'obre la convocatòria d'ajuts per als abonaments de transport públic per a estudiants de 16 a 25 anys de Santa Eulàlia

08/10/2021

La iniciativa va ser proposada a l'Assemblea Jove 2021 i compta amb un pressupost inicial de 2.500 euros, que es podrà ampliar

La Junta de Govern Local del passat 30 de setembre va aprovar les bases reguladores específiques i la convocatòria d'ajuts per a l'adquisició d'abonaments en mitjans de transport públic per a estudiants d'entre 16 i 25 anys residents a Santa Eulàlia de Ronçana, que hagin de desplaçar-se diàriament per motius acadèmics fora del municipi, durant el curs 2021-2022. L'ajut es concedeix en trajectes efectuats, inicialment, fins a desembre de 2021, amb la voluntat que s'aprovi una nova convocatòria fins a juny de 2022. Aquests ajuts busquen fomentar l'ús del transport públic, reduint l'impacte mediambiental dels desplaçaments en vehicle privat.

La iniciativa va ser proposada en el marc de la convocatòria de l’Assemblea Jove 2021, dins la franja de majors d’edat i, posteriorment, votada i resultant escollida amb un total de 712 punts. Se li ha assignat un pressupost inicial de 2.500 euros, que podrà ser ampliat. L'ajut màxim que es donarà serà d'un màxim d'un 40% del valor total dels títols d'abonament presentats, el qual es calcularà en base al volum total de demandes d'ajuts i en relació a la disposició pressupostària.

Aquelles persones interessades en rebre els ajuts han d'estar cursant estudis de grau mig o superior en centres d'educació secundària, universitats i centres equiparables i estar matriculades com a mínim a 45 crèdits (o un 75% de la càrrega lectiva del curs. Caldrà que siguin titulars d'algun d'aquests títols de transport: T-Jove, T-Casual, T-Usual o S1, S2, S3, S4, S5 o S6 de Sagalés.

La presentació de sol·licituds ja està oberta i podrà fer-se fins el 21 de desembre de 2021. Caldrà presentar una instància normalitzada i adjuntar-hi la documentació requerida a les bases.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases de la convocatòria completes.

Arxivat a: General
Ajuts transport públic joves

Arxius adjunts