Portada > Actualitat > Notícies > Una trentena de persones participen a la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic

Una trentena de persones participen a la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic

13/10/2021

La bicicletada va resseguir el terme de llevant de Santa Eulàlia

En el marc de la Setmana de la Mobilitat 2021 i dins les Jornades Europees del Patrimoni i contra el Canvi Climàtic, aquest dissabte 9 d'octubre es va celebrar la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic, amb la col·laboració del Club Ciclista Vall del Tenes.

Una trentena de participants van fer en bicicleta un recorregut circular de 10km, amb sortida i arribada al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. La pedalada va passar per Can Gafa, Can Plantada, Can Plandolit, Can Parellada, Can Just i Santa Justa, comptant amb les explicacions a càrrec de l'historiador Jaume Dantí.

Arxivat a: General
Pedalada 2021
Pedalada 2021
Pedalada 2021
Pedalada 2021
Pedalada 2021
Pedalada 2021