Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Extraordinari de dijous 28 d'octubre de 2021

Ordre del dia del Ple Extraordinari de dijous 28 d'octubre de 2021

25/10/2021

Prendrà possessió del càrrec una regidora del grup Poble Unit i es porten a aprovació les Ordenances Fiscals de 2022

Aquest dijous, 28 d'octubre de 2021, se celebrarà un Ple Extraordinari, que tindrà lloc a les 19h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Està previst que prengui possessió del càrrec una regidora del grup Poble Unit, que ocuparà el lloc d'Anna Viura, qui va renunciar al càrrec en el passat Ple. L'ordre del dia d'aquest Ple Extraordinari també preveu l'aprovació de les Ordenances Fiscals de 2022 i del Compte General 2020 de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i de Set Comunicació.

També es porta a aprovació el reglament que regula la prestació de serveis en la modalitat de teletreball del personal de l'Ajuntament i l'aprovació dels plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques i la convocatòria de licitació per a la contractació del servei de neteja dels equipaments municipals.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Arxivat a: General
Ple setembre 2021

Arxius adjunts