Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana estrena pàgina web

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana estrena pàgina web

27/10/2021

El nou portal municipal compta amb un disseny atractiu, és més intuïtiu per a l'usuari i se centra en la transparència de cara a la ciutadania

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha presentat avui la seva nova pàgina web municipal, amb un disseny més atractiu i intuïtiu per a les persones usuàries. A més, es basa en diferents criteris de qualitat i transparència per tal que la informació publicada permeti a la ciutadania conèixer quins són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast. L'Ajuntament seguirà treballant en aquest sentit per aconseguir el Segell InfoParticipa, una certificació de la Universitat Autònoma de Barcelona que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a la població.

La portada del nou web permet accedir de forma ràpida i fàcil a la informació més rellevant de l'Ajuntament, com els membres del Consistori, el Ple municipal, les Ordenances o l'accés a la Seu Electrònica per tal de fer els tràmits i gestions corresponents amb l'Ajuntament. Alhora, des del menú principal es pot visitar la informació del municipi i l'actualitat relacionada amb Santa Eulàlia, així com l'agenda de totes les activitats programades. La portada de la nova pàgina inclou accessos directes a les pàgines més visitades perquè la ciutadania hi pugui accedir fàcilment i un canal directe de contacte amb l'Ajuntament.

Aquelles persones que vulguin mantenir-se al dia de les novetats de Santa Eulàlia de Ronçana poden seguir els canals oficials de l'Ajuntament a les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) i subscriure's al butlletí digital, a través del qual s'envien les notícies setmanalment a un correu electrònic.

Arxivat a: General
Nova pàgina web 2021