Portada > Actualitat > Notícies > Comença el curs d'activitat física per majors de 65 anys

Comença el curs d'activitat física per majors de 65 anys

04/11/2021

La Regidoria d'Esports organitza "En moviment!", que comptarà amb dos grups, dimarts i dijous al matí a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de la Regidoria d'Esports, impulsa el programa "En moviment!", un curs d'activitat física per majors de 65 anys. S'organitzaran dos grups, un dimarts i un altre dijous, que realitzaran l'activitat de 9.30 a 10.30h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Els dos cursos comencen la setmana vinent, dimarts 9 i dijous 11 de novembre, i tenen un cost de 15 euros per temporada. Les inscripcions i el pagament es faran el primer dia de l'activitat a La Fàbrica i es podrà pagar en efectiu o amb targeta.

Arxivat a: Esports
En moviment!
En moviment!

Arxius adjunts