Portada > Actualitat > Notícies > Es posen a la venda a Can Ferrer les entrades per assistir al sopar dels Premis Tardor

Es posen a la venda a Can Ferrer les entrades per assistir al sopar dels Premis Tardor

09/11/2021

El menú anirà a càrrec dels restaurants Can Farell, Can Rajoler, La Bimba i La Mama

La 8a edició dels Premis Tardor se celebrarà el proper 27 de novembre a les 20h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia. Des d’aquest dilluns ja es poden adquirir les entrades per assistir al sopar i a la gala, les quals es poden comprar a Can Ferrer. La capacitat d’enguany serà de 200 persones, dues terceres parts de les que hi van poder assistir en edicions anteriors.

Els restaurants Can Farell, Can Rajoler, La Bimba i La Mama seran els encarregats de dissenyar el menú del sopar, protagonitzat pels bolets. Les propostes gastronòmiques de cada restaurant són variades i mostren l’especialitat de cadascun d’ells.

Els nominats dels Premis Tardor, organitzats per l’Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA), es coneixeran la setmana vinent. Els Premis Tardor, nascuts el 2013, són un reconeixement a les entitats, persones i empreses de Santa Eulàlia de Ronçana més destacades de l’any.

Arxivat a: Comunicació
Premis Tardor