Portada > Actualitat > Notícies > Un grup de famílies crea l'AFA L'Alzina

Un grup de famílies crea l'AFA L'Alzina

10/11/2021

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Bressol L'Alzina neix per fomentar la relació entre famílies i escola

Un grup de famílies ha creat recentment l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Bressol L'Alzina, amb l'objectiu de promoure noves activitats pels infants dins del marc educatiu i participar activament amb el centre, per tal de fomentar la relació entre les famílies i l'escola.

Aquestes activitats seran tallers pels infants, l'hora del conte i cursos i xerrades per a les famílies. Plantegen organitzar una xerrada trimestral sobre temes educatius que preocupen i interessen durant l'etapa dels 0 als 3 anys, com la son infantil, la gestió de les emocions o com deixar el bolquer, entre d'altres. En un futur també es plantegen activitats com un curs d'anglès, una sortida a la granja o un casalet d'estiu. A més, l'AFA ajudarà a l'escola en l'organització de festes com Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i final de curs, alhora que en proposarà de noves. L'alimentació i la diversificació de les quotes també es troben entre les qüestions que es volen abordar des de l'AFA.

L'associació funcionarà com un vincle entre les famílies, l'escola i l'Ajuntament per tal de traslladar queixes i suggeriments de les famílies i trobar-hi solucions. Les famílies de l'escola bressol interessades a formar-ne part, poden fer-se sòcies enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i omplir el formulari d'inscripció. També podeu seguir la seva activitat a través del perfil d'Instagram @e.b.m_alzina_staeulalia.

Arxivat a: Educació
AFA Escola Bressol L'Alzina