Portada > Actualitat > Notícies > Els alumnes de l'IES La Vall del Tenes comencen a dissenyar el futur espai jove de la Font del Rieral

Els alumnes de l'IES La Vall del Tenes comencen a dissenyar el futur espai jove de la Font del Rieral

12/11/2021

Des de la Regidoria de Joventut s'estan fent diverses sessions participatives per conèixer les necessitats dels joves i, alhora, presentar-los l'Assemblea Jove 2022

L'alumnat de Secundària de l'Institut La Vall del Tenes ha començat a participar en el disseny del futur espai jove que s'ubicarà a l'equipament de La Font del Rieral. D'acord amb els resultats del procés participatiu per decidir l'ús futur d'aquest espai, realitzat a través de la plataforma Decidim, la Font del Rieral serà un espai pels joves de Santa Eulàlia. És per això que des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament s'està treballant amb aquest col·lectiu per dissenyar com serà l'espai, els usos que necessiten i el material que demanden. D'aquesta manera, el jovent s'implicarà des de l'inici en el projecte i el vincle que crearà amb el futur espai jove serà més fort.

Durant les properes setmanes se seguiran fent xerrades i grups de treball i es farà extensiu aquest procés participatiu als joves majors d'edat i els que no estudien a l'IES La Vall del Tenes. Des de La Taka valoren molt positivament aquest procés i la bona rebuda per part dels joves, alhora que estan evidenciant que aquesta era una necessitat real del poble.

En aquestes mateixes xerrades a l'institut, la Regidoria de Joventut ha començat amb la promoció de l'Assemblea Jove 2022, que es convocarà aviat per finals de gener. L'alumnat a partir de 3r d'ESO podrà fer propostes i assistir el dia de l'assemblea per votar en quines activitats es destinen els 16.000 euros dels pressupostos participatius.

Arxivat a: Joventut
Xerrada institut
Xerrada institut
Xerrada institut