Portada > Actualitat > Notícies > S'obren les inscripcions pel curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

S'obren les inscripcions pel curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

15/11/2021

La formació, que serà intensiva per Nadal, tindrà lloc del 23 de desembre al 9 de gener a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes

A partir d'avui, dilluns 15 de novembre, s'obren les inscripcions del curs intensiu de Nadal per obtenir el títol i carnet de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. Com cada any, La Taka organitza el curs, juntament amb la resta de serveis de joventut de la Vall del Tenes.

Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a La Taka, per correu electrònic ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)), Whatsapp (607 936 859) o per telèfon al 93 844 91 66 fins el 15 de desembre. S'hi poden inscriure els i les joves majors de 18 anys a la data d'inici del curs.

La formació, que té un cost de 215 euros per alumne, s'iniciarà dijous 23 de desembre a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes i finalitzarà el 9 de gener.

El curs de monitors/es de lleure prepararà a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, tant en el terreny lectiu com en el pràctic. En superar el curs, s’obtindrà un diploma que capacitarà a l’alumne per dur a terme activitats educatives, organitzant, dinamitzant i avaluant les intervencions en projectes i entitats del lleure educatiu.

Arxivat a: Joventut
Curs monitors/es 2021
Curs monitors/es 2021