Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia, municipi pilot del projecte europeu LIFE REthinkWASTE

Santa Eulàlia, municipi pilot del projecte europeu LIFE REthinkWASTE

15/11/2021

A través de missatges al mòbil d’aquelles persones voluntàries que vulguin formar part de l’estudi, el projecte pretén millorar la recollida dels residus al municipi

Santa Eulàlia de Ronçana ha entrat a formar part del projecte europeu LIFE REthinkWASTE, en què les persones voluntàries del poble que hi participin rebran informacions personalitzades a través de Whatsapp per millorar el seu comportament en relació als residus.

Amb la participació al projecte “Coneix el que llences” (de les sigles en anglès KAYT, “Know As You Throw”) s’entrarà en el sorteig de 35 lots de bosses per a reciclatge. Alhora, s’aniran sumant punts a mesura que les persones interaccionin amb el projecte i podran guanyar un dels 10 vals de 100 euros per gastar en botigues locals.

A partir d'avui, els veïns i veïnes de Santa Eulàlia rebran una nova edició del Tornaveu a casa, que inclou una carta (també la trobareu en adjunt a aquesta notícia). No cal signar-la, simplement cal que us doneu d'alta des d'aquest enllaç a través del mòbil.

 

Aquelles persones que es donin d'alta abans del 30 de novembre, tindran, a més, un premi especial sorpresa. Des de la Regidoria de Medi Ambient es posaran en contacte directament amb aquestes persones.

Amb la participació en aquest projecte europeu, Santa Eulàlia espera millorar la participació al porta a porta, reduir el turisme de residus cap a municipis veïns, millorar l'ús de les àrees d'emergència i l'ús de les papereres de la via pública. Santa Eulàlia forma part del projecte europeu juntament amb tres municipis catalans (Sant Just Desvern, Cardedeu i El Brull) i tres italians (Varese, Bitetto i Bassano del Grappa).

Arxivat a: Medi Ambient
LIFE KAYT
Bosses de reciclatge
Díptic KAYT
Díptic KAYT

Arxius adjunts