Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia s'uneix al 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

Santa Eulàlia s'uneix al 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

19/11/2021

Del 25 al 29 de novembre s'organitzen diversos actes per lluitar contra aquest tipus de violència

Les Regidories de Cultura, Polítiques de Gènere i Benestar Social de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana organitzen diferents activitats pel 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones.

El mateix dijous 25 de novembre es farà la lectura del manifest del 25N al Ple Ordinari, que començarà a les 19h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. També dijous que ve hi haurà un Curs de defensa personal al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, de 17 a 20h.

El divendres 26 de novembre, la Biblioteca acollirà, a les 18.30h, una Taula rodona intergeneracional que tractarà el tema "Què pensen les dones?". Tot seguit, a les 20h, el Club de lectura Slow Read debatrà sobre l'obra "El cuento de la criada".

A l'Institut La Vall del Tenes, l'alumnat de 4t d'ESO es formarà en violències 2.0, amb un taller titulat "Quin ús fas de les xarxes socials?", a càrrec de l'associació El Taller. Aquesta formació tindrà lloc els dies 23, 24 i 26 de novembre.

També en l'àmbit educatiu, hi haurà una xerrada online sobre "Acompanyament a la diversitat sexual i de gènere", dirigida a les famílies de l'alumnat de Primària i Secundària. Per a les famílies de Primària serà el dilluns 29 de novembre a les 17.30 i caldrà connectar-s'hi per la plataforma Zoom: https://bit.ly/3DtqK3k (ID: 835 2807 9246). Per a les de Secundària, serà dijous 25 de novembre a les 18h: https://bit.ly/3CtG5j8 (ID: 878 7219 9552).

Arxivat a: Cultura, Polítiques de Gènere, Benestar Social
25N
25N