Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament atorga 23 ajuts econòmics de l'IBI per un import de 2.000 euros

L'Ajuntament atorga 23 ajuts econòmics de l'IBI per un import de 2.000 euros

22/11/2021

L'ajut preveu una subvenció de fins a un 15% de l'impost a aquelles persones amb risc d'exclusió social

La Regidoria de Benestar Social, a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament, ha atorgat un total de 23 ajuts econòmics de l'IBI 2021 a persones amb risc d'exclusió social, per un import de 2.000 euros. La quantia de l'ajut serà d'un 15% de l'import de l'IBI, amb un màxim de 200 euros per cada sol·licitud individual.

És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Santa Eulàlia atorga aquest ajut. Enguany, la xifra d'ajuts atorgats és similar a la de 2020, quan se'n van donar 24. L'any passat, però, aquest número ja va ser superior al d'anys anteriors i també es va augmentar l'import total dels ajuts.

En adjunt hi podeu trobar el document amb els ajuts de l'IBI 2021 atorgats i desestimats.

Arxivat a: Benestar Social, Economia
Resolució ajuts IBI 2021

Arxius adjunts