Portada > Actualitat > Notícies > L'organització dels Premis Tardor fa obligatòria la presentació del Certificat Covid

L'organització dels Premis Tardor fa obligatòria la presentació del Certificat Covid

25/11/2021

Totes les persones assistents a la gala hauran de presentar el Certificat Covid sencer (imprès o al mòbil), juntament amb el DNI

Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi avalat el Certificat Covid per accedir a la restauració, entre d'altres àmbits i en previsió que la mesura entri en vigor a partir de demà, l'organització dels Premis Tardor ha pres la decisió de fer obligatòria la presentació del certificat per accedir a la gala de dissabte. Així mateix, la mascareta serà obligatòria i només es podrà retirar durant l'estona de l'àpat.

Totes les persones assistents a la gala hauran de presentar el Certificat Covid sencer (imprès o al mòbil), juntament amb el DNI, a l’hora d’accedir al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Per tenir el Certificat heu d’haver estat vacunats/des, haver superat la malaltia els darrers 180 dies o tenir un test negatiu. En cas de no voler i/o poder assistir a la gala per aquest motiu, podeu adreçar-vos a Can Ferrer i demanar la devolució dels diners del tiquet fins divendres a la tarda.

Per obtenir el certificat, es pot descarregar mitjançant l'app La Meva Salut o demanant-lo al CAP. Podeu obtenir tota la informació sobre el Certificat Covid en aquesta pàgina web.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el comunicat complet sobre l'obligatorietat del Certificat Covid per als Premis Tardor 2021.

Arxivat a: Comunicació, Salut
Premis Tardor

Arxius adjunts