Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres del Park&Ride a la parada d'autobús de la Sagrera per a 15 places de cotxe

Comencen les obres del Park&Ride a la parada d'autobús de la Sagrera per a 15 places de cotxe

29/11/2021

El nou aparcament forma part d'un projecte pilot de la Generalitat per millorar la mobilitat laboral al corredor Besòs-Congost-Mogent

Avui s'han iniciat les obres d'urbanització de l'aparcament d'aportació vinculat a la parada 2527 de la Carretera de Barcelona, el qual acollirà 15 places per a cotxes, una de les quals per a persones amb mobilitat reduïda, més quatre places d'estacionament de motocicletes o ciclomotors. Les obres afectaran puntualment la calçada de la Carretera de la Sagrera, tot i que està previst garantir el pas de vianants i la circulació de vehicles en els dos sentits de la marxa.

Les obres, a càrrec de Barnasfalt, S.A., tenen una durada prevista d'un mes i una setmana, amb un cost total de 51.247,02 euros.

El nou aparcament, que actualment ja es fa servir com a zona d'estacionament, forma part del Projecte pilot de mesures ambientals per la mobilitat laboral al corredor Besòs-Congost-Mogent, amb l'objectiu de millorar la mobilitat laboral al Vallès Oriental. Al mes de novembre de 2020, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va anunciar una inversió d'1,4 milions d'euros en el projecte. El projecte pilot inclou un paquet de mesures, com el foment de l'ús de la bicicleta i els patinets elèctrics per arribar a les empreses, la millora de l'eficiència del vehicle privat quan el seu ús sigui imprescindible, el foment del transport a demanda en polígons aïllats o l'aposta pel bus elèctric.

Altres treballs a la via pública de Santa Eulàlia

Aquestes setmanes també s'estan duent a terme treballs de millora en algunes vies de Santa Eulàlia. S'està arranjant la calçada als carrers Tudó, Divina Providència, Guifré el Pilós, Llarnova, Sant Valentí, Xaloc, Barraquer, Sant Joan Bosco i Primavera. Alhora, s'estan millorant les voreres al carrer Ponent i al Polígon Can Magre.

Arxivat a: Mobilitat, Obres i Serveis
Aparcament la Sagrera