Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia condemna la pintada a la senyalització com a municipi feminista

L'Ajuntament de Santa Eulàlia condemna la pintada a la senyalització com a municipi feminista

29/11/2021

El municipi va instal·lar els dos cartells després d'un acord unànime al Ple Municipal del mes de març

Santa Eulàlia de Ronçana va declarar-se municipi feminista en un acord unànime de tots els partits polítics representats al Ple municipal, en el passat Ple Ordinari del mes de març, quan es va acordar col·locar la senyalització pertinent al poble.

Una de les accions del 25N ha estat col·locar dos cartells visibilitzant que, oficialment, Santa Eulàlia és un municipi feminista, però aquest cap de setmana un d'ells ha rebut un atac, que des de la Regidoria de Polítiques de Gènere es considera que "no és un acte vandàlic aïllat".

Tots els partits polítics representats al poble han condemnat aquest atac, ja que consideren, en un comunicat conjunt, que "aquests atacs legitimen i justifiquen la necessitat de seguir treballant per eradicar qualsevol tipus de violència masclista al municipi i avançar cap a un municipi feminista, on tothom pugui tenir els mateixos drets i llibertats".

Arxivat a: Polítiques de Gènere
Municipi feminista