Portada > Actualitat > Notícies > Marc Brustenga, santaeulalienc de l'Any, i Protecció Civil, Entitat de l'Any, als Premis Tardor 2021

Marc Brustenga, santaeulalienc de l'Any, i Protecció Civil, Entitat de l'Any, als Premis Tardor 2021

29/11/2021

Mercè Llauradó va rebre el Premi a la Trajectòria i Raquel Pena, Avril Serrano, Cabot Media i APINDEP van ser guardonats en les respectives categories

La 8a edició dels Premis Tardor, celebrada aquest dissabte, va tornar a premiar les millors entitats, empreses i persones de l'any 2021 a Santa Eulàlia de Ronçana. Després que l'any passat s'haguessin de cancel·lar per la pandèmia, els Premis Tardor van començar amb un sopar preparat per diferents restauradors locals seguit de la gala, aquesta vegada sota la direcció del cineasta Enric Vilageliu. El sopar es va servir a més de 200 comensals, un centenar de persones menys que en anteriors edicions per adequar-se a les mesures per la Covid-19.

Els Tardor estan organitzats per l'Ajuntament, Canal SET i Ronçana Comerç Actiu (RCA). Enguany, es van mantenir les set categories, tot i que els dos premis culturals es van unificar en un, igual que en el cas dels esports, i s'ha creat un guardó social. Els premiats de 2021 han estat:

  • Premi Persona de l'Any: Marc Brustenga, per la carrera esportiva realitzada i el salt al ciclisme professional.
  • Premi Entitat de l'Any: Protecció Civil, per la seva tasca durant la segona i la tercera onada de la Covid.
  • Premi Cultural: a la poetessa Raquel Pena.
  • Premi Esportiu: a la futbolista Avril Serrano.
  • Premi d'Emprenedoria i Empresa: Cabot Media.
  • Premi Social: APINDEP.
  • Premi d'Honor a la Trajectòria: Mercè Llauradó, qui es va jubilar el passat mes de març, era gerent des de 2006 de la cooperativa APINDEP Ronçana i una de les impulsores de la creació del centre ocupacional.

Un any més, Canal SET va cobrir l'acte enregistrant la gala, que es podrà veure de forma íntegra després del SET Informa i al seu canal de Youtube.

Des de l'Ajuntament es vol donar les gràcies a totes les persones que han fet possible, un any més, aquesta gala i transmetre l'enhorabona als premiats i premiades.

Arxivat a: Comunicació, General
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021
Premis Tardor 2021