Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d'hivern arriba a Santa Eulàlia del 10 al 12 de desembre

La Festa Major d'hivern arriba a Santa Eulàlia del 10 al 12 de desembre

30/11/2021

La Plaça Onze de Setembre acollirà diumenge la Fira de Nadal 2021

El cap de setmana del 10 al 12 de desembre de 2021 Santa Eulàlia viurà la seva Festa Major d'hivern. La celebració començarà ja aquest dissabte 4 de desembre amb l'acte d'homenatge a la gent gran, amb un reconeixement als veïns i veïnes de 90 anys i un concert amb l'Orquestra Rosaleda. L'acte tindrà lloc a les 17h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

El proper divendres, 10 de desembre, La Fàbrica també serà escenari de dos actes. El primer, la Marató de Ball per La Marató de TV3, organitzada pel Casal de la Gent Gran. El ball començarà a les 16h i tindrà un cost de 5 euros per persona. Es demanarà el certificat COVID i serà obligatori l'ús de la mascareta. A la mateixa hora començarà el Torneig de FIFA 21 (Vall Tenes Cup), organitzat per l'Assemblea Jove i La Taka. Per participar-hi, cal inscriure's a www.lataka.cat o per telèfon al 607936859. El mateix divendres hi haurà el Concert dels 40 anys de la Coral de Santa Eulàlia, que tindrà lloc a les 20h a l'Església.

El dissabte 11 de desembre se celebrarà el torneig de paintball a les 17h al parc de Can Font, organitzat per l'Assemblea Jove i La Taka. En aquest cas, també calen inscripcions prèvies. Dissabte serà un dia de música, amb el concert del 10è aniversari de la BanddelTenes, a les 19h a La Fàbrica, i el concert de La Banda del Coche Rojo i DJ Sendo, a les 23h també a La Fàbrica.

Amb sortida a les 9h des de La Fàbrica, el diumenge hi haurà una caminada amb Santa Eulàlia Camina, amb un petit recorregut i esmorzar inclòs. Aquest mateix matí, el Parc de Can Font s'omplirà d'activitats esportives: un rocòdrom infantil, de 10.30 a 12.30h, i la Cursa Solidària La Contracorrent, en benefici de Càritas. A les 10h es podran recollir els dorsals i la cursa s'iniciarà a les 11h. Les inscripcions es poden fer a www.cursacontracorrent.cat

Santa Eulàlia recupera la Fira de Nadal

Diumenge 12 de desembre, de 9 a 19h, Santa Eulàlia podrà tornar a viure la Fira de Nadal, suspesa l'any passat per la pandèmia. La Plaça Onze de Setembre i el carrer Mare de Déu de la Salut acolliran diverses parades d'artesania, objectes de regal i decoració de Nadal, entre d'altres, i es repartirà brou de Nadal elaborat pel bar-restaurant La Bimba. Al llarg del matí, d'11 a 14h, es podrà passejar amb cavall, una activitat a càrrec d'Amics del Cavall. A les 12.30h, amb l'Esplai Santaka i els Gegants, tota la família podrà anar a buscar el Tió i a les 13h hi haurà el concert vermut amb Koko-Jean & The Tonics.

A la tarda, els més menuts podran gaudir de l'espectacle infantil "El Tió màgic de Nadal", a les 16h, i del contacontes en anglès, a les 17h a càrrec de l'Escola d'Idiomes Helen Doron. A partir de les 18h, hi haurà la cantada de nadales de les escoles i la Coral de Santa Eulàlia de Ronçana, seguida de la xocolatada a càrrec de Ronçana Comerç Actiu.

Les sol·licituds per participar a la Fira de Nadal com a paradista es podran presentar fins el 3 de desembre de 2021, mitjançant el tràmit corresponent.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Festa Major d'hivern 2021
Festa Major d'hivern 2021
Fira de Nadal 2021

Arxius adjunts