Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la convocatòria de subvencions a esportistes individuals de Santa Eulàlia

S'obre la convocatòria de subvencions a esportistes individuals de Santa Eulàlia

01/12/2021

L'Ajuntament destinarà 3.500 euros als ajuts, pels quals es poden presentar sol·licituds fins el 19 de desembre

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de la Regidoria d'Esports, ha obert la convocatòria de subvencions a esportistes individuals del municipi, destinant 3.500 euros pel foment de la competitivitat. L'objectiu dels ajuts és donar suport a projectes de promoció de l'activitat fisicoesportiva i de competició (edat escolar i federada) a esportistes individuals del municipi que competeixin en campionats o activitats federades oficials, de caràcter provincial, autonòmic, estatal i internacional.

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant una instància específica (document adjunt), juntament amb els documents que s'estableixen a les bases, abans del 19 de desembre de 2021. Els criteris de valoració per atorgar els ajuts seran el nivell d'activitat o competició, l'etapa o fase esportiva, la residència i/o participació en una entitat local, l'historial i/o currículum, els desplaçaments oficials i obligatoris i les despeses en material tècnic i esportiu.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu les bases completes.

Arxivat a: Esports
Subvencions a esportistes individuals 2021

Arxius adjunts