Portada > Actualitat > Notícies > L’esquiada jove, el torneig de paintball, la Vall Tenes Cup i el curs de monitors/es, les activitats juvenils de desembre

L’esquiada jove, el torneig de paintball, la Vall Tenes Cup i el curs de monitors/es, les activitats juvenils de desembre

02/12/2021

L’Assemblea Jove i La Taka anuncien noves d’activitats per a joves durant el mes de desembre

La primera de les quatre activitats anunciades és el Torneig de Fifa21 que es farà el pròxim divendres 10 de desembre a les 16h a La Fàbrica. La proposta va ser escollida per l'assemblea amb un total de 337 punts i li va ser assignat un pressupost de 600 euros. Les dues persones guanyadores del torneig podran competir el 30 de desembre amb els guanyadors/es de Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall i fer-se amb algun dels tres premis (vals de regal per a la GAME). Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades: fes aquí la teva inscripció!

A l’endemà, l’11 de desembre a les 17h al Parc de Can Font s’organitza el Torneig de Paintball 2k21. Poden participar-hi equips de fins a cinc participants i les fases del torneig són eliminatòries i per grups. La proposta va ser escollida per l'assemblea amb un total de 702 punts i li va ser assignat un pressupost de 800 euros. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades: fes aquí la teva inscripció!

Dijous 23 de desembre es recupera una de les activitats que més vegades ha sortit escollida per l’Assemblea: l’Esquiada Jove. La sortida es farà a les 6h des del Poste fins a Alp, a les pistes de La Molina. Hi ha dues opcions amb preus diferents (39 euros amb bus i forfait o 59 euros amb bus, forfait i material per fer ski o snow). La proposta va ser escollida per l'assemblea amb un total de 833 punts i li va ser assignat un pressupost de 400 euros que cobriran part del cost. En cas que no hi hagi neu, es retornaran les inscripcions presentant el rebut de pagament. Les inscripcions es poden fer fins el 16 de desembre al Punt Jove La Taka o reservant la plaça escrivint al 607936859. Són limitades i es faran per ordre d’inscripció.

El mateix dia s’inicia el Curs de Monitors/es en el Lleure per a joves majors de 18 anys que es farà del 23 de desembre al 9 de gener a l’Escola de Persones Adultes de Lliçà d’Amunt. El curs, organitzat juntament amb la resta de serveis de joventut de la Vall del Tenes i la Mancomunitat, té un cost de 225 euros per alumne i les inscripcions es poden fer al Punt Jove fins el 15 de desembre. Per a més informació, consulta la notícia o visita el web de La Taka.

Una altra de les accions sorgides de l’Assemblea són els Ajuts de Mobilitat pel foment del transport públic per a estudiants. L’ajut es pot sol·licitar fins al 21 de desembre seguint les indicacions que s’anuncien en aquest enllaç. Les persones beneficiàries han de tenir entre 16 i 29 anys, residir a Santa Eulàlia de Ronçana i estudiar fora del municipi. Consulta les bases de la convocatòria.

Properament el servei de joventut anunciarà la data de l’Assemblea Jove 2022.

Arxivat a: Joventut
Activitats desembre Joventut
Torneig paintball
Torneig FIFA
Esquiada jove
Curs monitors/es 2021