Portada > Actualitat > Notícies > La Regió Metropolitana Nord habilita 13 punts de vacunació per administrar les dosis de reforç

La Regió Metropolitana Nord habilita 13 punts de vacunació per administrar les dosis de reforç

02/12/2021

Al Vallès Oriental hi haurà dos punts de vacunació, un a les Franqueses del Vallès i un altre a Santa Perpètua de Mogoda

La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada ahir pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional (PVP) repartits per les comarques del Barcelonès Nord i Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Les persones de 65 anys o més i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la COVID-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

Aquesta és la distribució de PVP per territoris, amb el calendari d’obertura i horaris:

Vallès Oriental

Hi haurà dos punts de vacunació poblacional a les Franqueses del Vallès i a Santa Perpètua de Mogoda:

  • CAP Corró d'Avall. Carrer Lledoner, 6. Les Franqueses del Vallès. Obre l’1 de desembre. Obert tots els dies de la setmana, matí i tarda.
  • CAP La Florida. Passeig de la Florida, 43. Santa Perpètua de Mogoda. Obre l’1 de desembre. Obert tots els dies de la setmana, matí i tarda

El CAP Corró d’Avall ja havia funcionat com a punt de vacunació poblacional en la primera fase de la campanya, mentre que el CAP La Florida s’incorpora ara com a espai de vacunació. Ambdós estan gestionats per l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.

Barcelonès Nord i Maresme

Hi haurà tres punts de vacunació poblacional a les ciutats de Badalona, Mataró i Santa Coloma de Gramenet:

  • Centre Sociosanitari de BSA. Camí Sant Jeroni de la Murtra, 60. Badalona. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.
  • CAP El Maresme (Gatassa). Camí del mig, 36. Mataró. Obre l’1 de desembre. Obert tots els dies, matí i tarda.
  • Hospital de l'Esperit Sant. Av. Mossèn Josep Pons i Rabadà, s/n. Santa Coloma de Gramenet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.

D’aquests tres punts, Badalona i Mataró ja han funcionat com a espais de vacunació poblacional en altres etapes de la campanya de la COVID-19; mentre que el de l’Hospital de l’Esperit Sant és de nova creació. A Badalona la vacunació anirà a càrrec dels professionals de Badalona Serveis Assistencials; a Mataró i Santa Coloma de Gramenet ho faran professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.

Vallès Occidental

Hi haurà vuit punts de vacunació poblacional a les localitats de Sabadell, Ripollet, Terrassa, Rubí i Sant Cugat del Vallès:

  • CAP II Sant Fèlix. Ctra. Barcelona, 473. Sabadell. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
  • CAP II Cerdanyola-Ripollet. C. Tarragona, s/n, cant. ctra. de Barcelona. Ripollet. Obre l’1 de desembre. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
  • Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Carretera de Torrebonica s/n. Terrassa. Obre l’1 de desembre. Obert a les tardes i els caps de setmana.
  • Terrassa. Carrer del Castell, 25. Terrassa. Obre el 4 de desembre. Fins al 18 de desembre, obert els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.
  • Centre Cívic Montserrat Roig. Avinguda de Barcelona, 180. Terrassa. Obre el 13 de desembre. Obert de dilluns a divendres.
  • CAP Terrassa Est. Carrer de Ciudad Real 31. Terrassa. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.
  • CAP Sant Genís. Carrer Miquel Mumany, 11-19. Rubí. Obre el 12 de desembre. Obert els caps de setmana.
  • CAP Valldoreix. Passeig Olabarria, s/n. Sant Cugat del Vallès. Obre el 4 de desembre. Obert els caps de setmana.

El CAP de Sant Fèlix i el de Cerdanyola-Ripollet s’incorporen ara a l’oferta de punts de vacunació poblacional, mentre que la resta d’espais ja han fet aquesta funció en diferents moments de la campanya contra la COVID-19. En aquests vuit punts la vacunació anirà a càrrec de professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Arxivat a: Salut
3a dosi vacunació