Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia homenatja a 18 veïns i veïnes del municipi de 90 anys

Santa Eulàlia homenatja a 18 veïns i veïnes del municipi de 90 anys

07/12/2021

Les famílies van celebrar-ho dissabte a La Fàbrica amb un concert de l'Orquestra Rosaleda

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a través de les Regidories de Gent Gran i de Benestar Social, va homenatjar dissabte passat a 18 veïns i veïnes del poble que han complert 90 anys o més. La regidora de Gent Gran, Mònica Pons, va donar la benvinguda a l'acte i després els homenatjats van anar pujant a l'escenari per rebre un ram de flors i un diploma, mentre s'anaven llegint els noms i es feia un breu repàs a la vida de cadascú.

L'alcalde Francesc Bonet es va sumar a les felicitacions i va donar pas a l'actuació de l'Orquestra Rosaleda, de la que van poder gaudir les famílies assistents a l'acte. L'homenatge s'ha pogut reprendre després que en els dos últims anys s'hagi hagut de suspendre per la pandèmia.

Arxivat a: Gent Gran
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys
Homenatge 90 anys