Portada > Actualitat > Notícies > Torna la Fira de Nadal a Santa Eulàlia de Ronçana i rep uns 700 visitants

Torna la Fira de Nadal a Santa Eulàlia de Ronçana i rep uns 700 visitants

15/12/2021

Durant tot el cap de setmana, el municipi va acollir diferents actes en el marc de la Festa Major d'hivern

Santa Eulàlia ha recuperat enguany la tradicional Fira de Nadal i aquesta vegada ho ha fet envoltada de diferents actes i activitats de la Festa Major d'hivern, des del divendres 10 fins el diumenge 12 de desembre.

La Fira va tenir lloc a la plaça Onze de Setembre al llarg de tot el diumenge, amb un total de 33 parades d'entitats i comerciants, entre elles, vuit de Ronçana Comerç Actiu. Des de la Regidoria de Festes es calcula que hi van passar unes 700 persones, especialment al migdia, coincidint amb el bon temps i el concert vermut. La novetat d'aquesta edició ha estat l'elaboració del caldo de Nadal, fet pel restaurant La Bimba, del qual es van repartir unes 500 racions.

Les diferents activitats van resultar tot un èxit, com l'espectacle infantil "Troba el Tió", el contacontes en anglès, la xocolatada, la cantada de nadales i la passejada en cavall. La demostració d'oficis va crear molta expectació entre el públic assistent, especialment la premsa d'oli, cedida per Can Dalmau.

La Festa Major d'hivern va començar divendres amb la Marató de Ball per la Marató de TV3, a càrrec del Casal de la Gent Gran, i el Torneig de FIFA 21 (Vall Tenes Cup), organitzat per l'Assemblea Jove i La Taka. El mateix divendres al vespre, després de la missa, la Coral de Santa Eulàlia de Ronçana va oferir un concert per celebrar el seu 40è aniversari.

Dissabte a la tarda va tenir lloc el Torneig de Paintball al Parc de Can Font, organitzat per l'Assemblea Jove i La Taka. Més tard, La Fàbrica va acollir els concerts del 10è aniversari de la BandelTenes i de La Banda del Coche Rojo i DJ Sendo.

Diumenge va ser el dia de l'esport, començant amb la caminada de Santa Eulàlia Camina. El Parc de Can Font va ser l'escenari de la cursa solidària La Contracorrent i del rocòdrom infantil, tot organitzat per la Regidoria d'Esports.

Podeu veure totes les fotos de la Festa Major d'hivern a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament en aquests enllaços: Torneig FIFA, Marató de ball i CoralCursa La Contracorrent i rocòdrom i Fira de Nadal.

Fotos d'Èlia Estrada.

Arxivat a: Cultura, Esports, Festes, Joventut, Promoció Econòmica
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Fira de Nadal
Coral
Coral
Torneig FIFA
Torneig FIFA
Marató de ball
Marató de ball
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent
La Contracorrent