Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament posa en marxa el Visor de Planejament urbanístic municipal

L'Ajuntament posa en marxa el Visor de Planejament urbanístic municipal

16/12/2021

Es tracta d'una eina per fer la consulta de la normativa urbanística municipal més àgil i senzilla a la ciutadania

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha presentat el Visor de Planejament urbanístic municipal, una eina que es posa a l'abast de la ciutadania per tal que les consultes de la normativa urbanística municipal siguin més àgils i senzilles.

Un dels principals objectius del visor és, precisament, facilitar l'accés de la ciutadania a la normativa urbanística municipal de tot Santa Eulàlia i d'una finca en concret. L'eina permet realitzar una cerca per adreça i el visor, un cop la localitza, n'extreu la normativa d'aplicació en format PDF. Aquesta informació apareix al lateral dret del visor i inclou detalls com la classificació i la qualificació del sòl, sectors urbanístics, catàleg de béns protegits, àmbits de protecció i zona inundable. Entre d'altres, aquesta informació és útil per conèixer la viabilitat d'edificació d'una finca en concret.

Fins al moment, si la ciutadania volia accedir a aquesta informació, calia fer-ho a través del Registre de Planejament Urbanístic de Catalunya, mitjançant una instància a l'Ajuntament o sol·licitant una cita amb un tècnic del Consistori. Es tracta d'una eina similar a la que han desenvolupat altres Ajuntaments, tot i que Santa Eulàlia és un dels municipis més petits que ha generat un visor d'aquestes característiques.

Arxivat a: General, Urbanisme
Visor planejament urbanístic