Portada > Actualitat > Notícies > S'inicia la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Catalunya en infants de 5 a 11 anys

S'inicia la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Catalunya en infants de 5 a 11 anys

16/12/2021

Els punts de vacunació al Vallès Oriental són al CAP de Corró d'Avall de Les Franqueses, al CAP Plana Lledó de Mollet i al CAP de Sant Miquel de Granollers

Ahir, 15 de desembre, es va posar en marxa la campanya de vacunació contra la COVID-19 en infants d’entre 5 i 11 anys. Ja es pot demanar dia i hora a vacunacovidsalut.cat. En aquest web cal posar el CIP o DNI de l'infant que es vacuna, juntament amb les dades del seu pare, mare o tutor/a legal. Els infants de 5 a 11 anys es vacunen en punts de vacunació diferents dels de les persones de més de 12 anys.

En aquest enllaç hi podeu trobar el mapa amb els punts de vacunació infantil. Al Vallès Oriental, s'han habilitat els CAP's de Sant Miquel de Granollers, el de Les Franqueses del Vallès i el de Mollet del Vallès. Els infants entre 5 i 15 anys que no puguin anar a vacunar-se amb el seu pare, mare, tutor o tutora legal hauran d'anar acompanyats d'una persona que porti la següent autorització impresa: PDF autoemplenable o PDF per imprimir.

Per a aquest grup d’edat s’administra una posologia específica d’una de les vacunes aplicades als adults (Pfizer/BioNTech - Comirnaty); la dosi administrada per a la franja d’edat d’entre 5 i 11 anys és un terç (10 mcg) de la que s’administra als adolescents i adults (30 mcg). La dosi és la mateixa per a un infant de 5 anys que per un d’11 anys i cal administrar-ne dues dosis separades entre 4 i 8 setmanes.

Per a més informació, consulteu la pàgina web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Salut
Vacunació infants 5-11 anys Covid-19