Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament edita l'Anuari de 2021 i el Calendari de 2022

L'Ajuntament edita l'Anuari de 2021 i el Calendari de 2022

21/12/2021

Durant aquests dies s'estan repartint a totes les llars de Santa Eulàlia i l'Anuari es pot consultar al web municipal

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha editat, com cada any, l'Anuari de 2021 i el Calendari de 2022, que ja s'han començat a repartir a totes les llars del poble.

El Calendari inclou les festes i activitats previstes per l'any vinent, les quals es podran dur a terme segons l'evolució de la pandèmia. La 18a edició del Calendari es titula "El nostre comerç" i recull imatges de l'activitat comercial de Santa Eulàlia. El comerç és un dels actius més importants del poble, que compta amb una gran varietat de comerços de proximitat que van tenir un paper fonamental durant els confinaments municipals de la pandèmia.

L'associació SER Foto ha estat l'encarregada de fer les fotografies, amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, i una seixantena d'empreses del municipi han col·laborat en l'edició del calendari.

Juntament amb el Calendari s'ha repartit l'Anuari 2021, l'almanac del teixit associatiu que arriba a la 59a edició. La publicació fa un repàs a l'activitat de les associacions al llarg de l'any, en un 2021 també marcat per la pandèmia, tot i que ja hi ha hagut algunes entitats que han pogut reprendre les activitats previstes. La portada de l'Anuari és una imatge de la Fira del Tomàquet d'enguany, que es va celebrar el 24 i 25 de juliol. Eulàlia Duran, veïna centenària del poble, coneguda com l'Eulàlia de Can Minguet, és la protagonista de l'entrevista que cada any dona veu a un personatge destacat del municipi. Podeu consultar l'Anuari en format digital en aquest enllaç.

Arxivat a: Comunicació
Calendari 2022 i Anuari 2021