Portada > Actualitat > Notícies > El Ple aprova l’acord que posa fi a la tramitació de l’expedient de revisió dels convenis de Can Naps

El Ple aprova l’acord que posa fi a la tramitació de l’expedient de revisió dels convenis de Can Naps

22/12/2021

L’únic punt del Ple Extraordinari d’ahir a la tarda es va aprovar per unanimitat

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, celebrat ahir dimarts 21 de desembre a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, va aprovar per unanimitat l’únic punt que s’hi portava a aprovació. Totes les formacions polítiques van votar a favor d’aprovar l’acord que posa fi a la tramitació de l’expedient de revisió dels convenis del sector de Can Naps per ser nuls en els termes de l’article 47.1, E de la LPAC.

L’Ajuntament havia demanat a la Comissió Jurídica Assessora una revisió dels preus a pagar pels terrenys de Can Naps i aquesta ho ha resolt afirmativament. L’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, va explicar que “és un tràmit dins un llarg procés, que pesa sobre l’economia de Santa Eulàlia”.

El regidor d’Independents-ERC, Ramon Vilageliu, va considerar que “es tracta d’arribar al final després d’un llarg camí”. Per la seva banda, el regidor de SER-CP, Abraham Requena, va assegurar que “el preu que es va fixar en aquell conveni no està justificat” i que “està clar que l’Ajuntament ha de pagar, però cal veure quina quantitat”.

Podeu veure el Ple complet al canal de Youtube de l’Ajuntament.

Arxivat a: Alcaldia
Ple Extraordinari 21 desembre 2021