Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d'Orient visitaran Santa Eulàlia de Ronçana durant la passejada del 5 de gener

Els Reis d'Orient visitaran Santa Eulàlia de Ronçana durant la passejada del 5 de gener

22/12/2021

El Centre Cívic La Fàbrica acollirà els dies 3 i 4 de 18 a 21h La Fàbrica dels Reis

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han comunicat oficialment, a través d'una carta que trobareu en adjunt a aquesta notícia, la seva visita a Santa Eulàlia de Ronçana. El dimecres 5 de gener a partir de les 17.30h, el seguici reial farà una passejada per tot el poble. Una de les novetats d'enguany és que els Reis estrenen noves carrosses. Podeu consultar l'itinerari i els horaris per barris en aquest enllaç (els horaris s'actualitzaran properament). L'organització de la passejada aconsella evitar les aglomeracions i demana a la ciutadania a veure-la des de casa o des de punts propers al seu domicili.

A més, després de l'èxit de l'any passat, es torna a obrir La Fàbrica dels Reis Mags perquè els infants del poble puguin entregar la carta als patges reials i puguin veure com es preparen els regals que arribaran a totes les llars de Santa Eulàlia. L'activitat tindrà lloc els dies 3 i 4 de gener de 18 a 21h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica i no caldrà fer reserva prèvia de les entrades. Tot i així, l'organització insta a la ciutadania a ser respectuosa amb les mesures sanitàries exigides i demana responsabilitat per frenar la pujada de casos positius de Covid-19.

La jornada de Reis d’enguany es manté a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia i la seva organització queda subjecta a noves mesures i restriccions que es puguin dictar des del Govern de la Generalitat.

Arxivat a: Festes
Reis 2022
Reis 2022
Reis 2022