Portada > Actualitat > Notícies > A partir d'aquesta setmana, els dimecres caldrà treure la resta dins el cubell marró i el vidre, al vermell com fins ara

A partir d'aquesta setmana, els dimecres caldrà treure la resta dins el cubell marró i el vidre, al vermell com fins ara

03/01/2022

El 10 de gener començarà a funcionar l'app per fer les aportacions a la deixalleria

Des d'aquest dissabte, 1 de gener de 2022, Santa Eulàlia de Ronçana ha implantat els canvis a la taxa de residus, premiant les llars que fan un bon ús del Porta a Porta. A partir d'ara, els habitatges plurifamiliars pagaran 162,77 euros l'any i els unifamiliars, 172,04 euros l'any. A més, rebran una bonificació del 15% per fer compostatge casolà i del 10% per utilitzar la deixalleria.

A més, hi ha dos canvis importants en el servei de recollida Porta a Porta. A partir d'aquesta setmana, els dimecres caldrà treure la resta dins el cubell marró i el vidre, com fins ara, dins el cubell vermell. Aquest dissabte 8 de gener i de forma excepcional, els habitatges d'El Rieral indicats al mapa adjunt (carrers marcats en vermell) podran treure el paper i cartró, aprofitant la recollida comercial dels dissabtes.

En segon lloc, a partir del 10 de gener desapareixeran els carnets de paper per a la deixalleria. En aquest cas, caldrà descarregar-se l'app de l'Ajuntament i anar a l'apartat "Residus" per registrar les aportacions.

Arxivat a: Medi Ambient
Taxa de residus 2022
Carrers recollida extra 8 gener
Tríptic taxa de residus 2022
Tríptic taxa de residus 2022
App deixalleria