Portada > Actualitat > Notícies > 1.100 persones visiten la Fàbrica dels Reis Mags de Santa Eulàlia de Ronçana

1.100 persones visiten la Fàbrica dels Reis Mags de Santa Eulàlia de Ronçana

05/01/2022

Ses Majestats arribaran al poble aquesta tarda estrenant noves carrosses i mantenint les mesures per la Covid-19

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia ha acollit la Fàbrica dels Reis Mags on els infants del municipi han pogut entregar la carta als patges reials i han vist com es preparaven els regals que es repartiran aquesta nit. La Fàbrica dels Reis ha obert les seves portes els dies 3 i 4 de gener a la tarda i l'han visitat més de 1.100 persones, una xifra similar a la de l'any passat.

Després de l'èxit de l'edició de 2021, enguany s'ha tornat a organitzar la Fàbrica dels Reis, on, seguint totes les mesures de seguretat per la pandèmia, les famílies han seguit un recorregut a l'interior del Centre Cívic en el que s'hi anaven trobant els patges reials i els seus ajudants. L'organització vol fer arribar el seu agraïment a totes les persones voluntàries que han fet possible que la Fàbrica hagi obert les seves portes també aquest any.

El seguici de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient farà avui un recorregut per diferents carrers de Santa Eulàlia a partir de les 17.30h i amb unes carrosses renovades. Podeu consultar l'itinerari i els horaris per barris en aquest enllaç (els horaris són aproximats i indiquen l'hora de pas per cada punt marcat). L'organització de la passejada aconsella evitar les aglomeracions i demana a la ciutadania a veure-la des de casa o des de punts propers al seu domicili.

Arxivat a: Festes
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022
La Fàbrica dels Reis 2022