Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca convoca l'11è Concurs de Punts de Llibre

La Biblioteca convoca l'11è Concurs de Punts de Llibre

11/01/2022

El tema d'aquest any és "Estimem la Terra, el nostre planeta"

La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja ha obert la convocatòria de l'onzena edició del Concurs de Punts de Llibre, sota el lema "Estimem la Terra, el nostre planeta". La Biblioteca proposa, enguany, il·lustrar els punts de llibre amb imatges i detalls de la vida a la Terra, ja sigui aquelles que més ens agraden com les que ens preocupen, com el canvi climàtic, l'ús dels plàstics o la contaminació, així com propostes per reduir, reciclar i reutilitzar, i estimar el planeta.

El concurs està obert a totes les persones que ho vulguin i de totes les edats. Com cada any, hi haurà un total de cinc categories: fins a 7 anys, de 8 a 10 anys, d'11 a 16 anys, de 17 a 99 anys o més i el Premi al millor treball conjunt de classe per les escoles. Cada participant podrà presentar un màxim de dos punts de llibre.

Els punts de llibre es lliuraran a la Biblioteca del 21 al 28 de febrer de 2022 i s'exposaran del 10 de març al 13 d'abril. El lliurament de premis serà divendres 25 de març. Tots els premiats rebran una bossa exclusiva amb un lot de regals, llibres i material de pintura, gràcies a l'aportació dels comerços de Santa Eulàlia, algunes empreses locals i l'Ajuntament.

Les propostes s'han de presentar en format 5x21cm, sobre cartolina, il·lustrat per una sola cara i sense límit de colors. Els dibuixos han de ser inèdits i el jurat valorarà l'originalitat i els trets d'autenticitat de cada edat. Els originals s'hauran de lliurar en un sobre i a la part del darrere del punt de llibre i escrit a llapis hi constarà el nom, l'edat, l'adreça i el telèfon de la persona participant i, si s'envien des de les escoles, afegir a aquestes dades el nom de l'escola i el curs.

En adjunt a aquesta notícia hi trobareu el cartell del concurs i les bases complertes, on hi trobareu els detalls de la convocatòria.

Arxivat a: Cultura
11è Concurs de Punts de llibre

Arxius adjunts