Portada > Actualitat > Notícies > Convocada la 13a edició del Certamen Literari de Relat Breu

Convocada la 13a edició del Certamen Literari de Relat Breu

12/01/2022

Enguany homenatja el poeta, crític, traductor i lingüista català Gabriel Ferrater i Soler, amb motiu del centenari del seu naixement

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha convocat la 13a edició del Certamen Literari de Relat Breu, que enguany vol homenatjar el poeta, crític, traductor i lingüista català Gabriel Ferrater i Soler, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement.

Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys i els treballs s'han d'inspirar i/o contenir total o parcialment aquests versos del poema "In memoriam. Les dones i els dies":

Acabades les vacances, sí, vaig veure que al meu món algú li havia fet una cara nova. Sang i foc.

Presentació dels treballs:

Els treballs han de ser originals i inèdits, escrits en prosa i en català.

Cada participant només pot presentar un treball.

L’extensió dels treballs no podrà sobrepassar les 3 pàgines Din-A4, a una sola cara, doble espai, font Times o similar i cos de lletra 12. El número de paraules serà un mínim de 700 i un màxim de 1.200.

Un quart full presentarà el treball: Hi constarà el títol del relat i un pseudònim que permetrà la identificació de l’autor. Tots quatre fulls aniran grapats.

Es presentarà 1 original i 6 còpies del treball. Tot dins un sobre gran, tancat i adreçat a la Biblioteca de Santa Eulàlia, indicant el títol del treball i el pseudònim.

Els treballs han de ser anònims, no s’acceptaran originals ni còpies signades.

A l’interior del sobre s’hi inclourà un altre sobre petit i tancat identificat amb el pseudònim, que ha de contenir la informació següent: nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic i fotocòpia del DNI de l'autor del treball.

Adreça de lliurament i termini:

S’admetran els treballs rebuts a la Biblioteca fins el 24 de març del 2022.

L'adreça és: Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. Mestre Joan Batlle, 6. 08187 Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona).

Veredicte i premis:

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 6 de maig del 2022 a la Biblioteca. A l’acte es lliuraran els premis i cada autor premiat llegirà un fragment de la seva obra. Els autors premiats es comprometen a acudir personalment a l’acte de lliurament. En cas d’impossibilitat podran designar una persona que els representi.

Els premis seran:

  • Un primer premi de 400€.
  • Un segon premi de 250€.
  • Un tercer premi de 150€.

Jurat:

El Jurat del 13è Certamen Literari de Relat Breu estarà format per Marina Alcojor, Txell Català, Fina Dantí, Àngel Exojo, Maite Marin i Ramon Vilageliu.

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 93 844 81 88 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el cartell del Certamen, el tríptic informatiu i les bases completes.

Arxivat a: Cultura
13è Certamen literari
13è Certamen literari
13è Certamen literari
13è Certamen literari

Arxius adjunts