Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament i RCA sortegen els premis de la campanya "Santa Eulàlia s'ho val", amb un total de 10.000 euros

L'Ajuntament i RCA sortegen els premis de la campanya "Santa Eulàlia s'ho val", amb un total de 10.000 euros

12/01/2022

Les 95 persones guanyadores del sorteig podran bescanviar els vals de diferents imports als comerços locals

A partir d'aquesta setmana, les persones amb les 95 butlletes premiades al sorteig de la campanya comercial "Santa Eulàlia s'ho val" ja poden passar per l'Ajuntament a recollir els vals per bescanviar al comerç local. Des del Consistori es contactarà directament amb les persones premiades per donar-los tots els detalls. Els vals es podran bescanviar als comerços adherits des del 17 de gener fins el 28 de febrer de 2022.

El sorteig es va celebrar ahir, 11 de gener a les 13h a la Biblioteca, per part de l'Ajuntament i de Ronçana Comerç Actiu.

La campanya "Santa Eulàlia s'ho val" ha repartit un total de 10.000 euros en vals de diferents imports per bescanviar als comerços del municipi. Els 95 premis s'han distribuït en 40 premis de 50 euros, 35 premis de 100 euros, 15 premis de 200 euros i 5 premis de 300 euros. Els imports dels premis s'entregaran amb diferents vals de compra que no es podran canviar per diners en efectiu i s'hauran de gastar en la seva totalitat en una sola compra.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Santa Eulàlia s'ho val
Santa Eulàlia s'ho val