Portada > Actualitat > Notícies > El proper dilluns reobre el Palau d'Esports de Granollers com a punt de vacunació

El proper dilluns reobre el Palau d'Esports de Granollers com a punt de vacunació

13/01/2022

S'hi podran vacunar adults i infants, que hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya reobrirà el Palau d'Esports de Granollers com a punt de vacunació contra la COVID-19 el proper dilluns 17 de gener. S'hi podran vacunar els adults majors de 12 anys i els infants d'entre 5 i 11 anys del Vallès Oriental.

En aquesta nova etapa, el Palau disposarà de 12 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació i zona d'observació per a després de l'administració de la vacuna. Els circuits d’adults i d’infants estaran clarament diferenciats; amb una entrada específica per a cada un (ambdues pel carrer Voluntaris, 92). En el cas dels adults, s’administraran primeres dosis a persones que encara no estiguin vacunades, segones dosis pendents i dosis de reforç als col·lectius prioritzats: majors de 40 anys i vacunats amb AstraZeneca o Jansenn de qualsevol edat.

Totes les persones que es vulguin vacunar hauran de demanar cita a vacunacovidsalut.cat.

El punt de vacunació del Palau d’Esports de Granollers obrirà de dilluns a dissabte, de les 9h a les 13.30h, i de les 15h a les 20h. Els diumenges obrirà de les 9h a les 13.30h. El Departament de Salut habilita aquest nou equipament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers i l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut.

Al Vallès Oriental, juntament amb el Palau d’Esports de Granollers, continua obert el punt del CAP La Florida de Santa Perpètua de Mogoda, on es vacunarà població adulta i pediàtrica (fins ara només era per a adults). I a partir del dia 22 de gener s’obrirà un nou punt al CAP Sant Celoni, que funcionarà els dissabtes i diumenges, on es vacunarà la població adulta. Amb aquesta reordenació, els punts habilitats al CAP Sant Miquel de Granollers, al CAP Corró d’Avall de les Franqueses del Vallès i al CAP Plana Lledó de Mollet deixaran d’estar operatius com a punts de vacunació poblacionals.

Per a més informació, consulteu el web de Canal Salut.

Arxivat a: Salut
Vacuna Covid-19