Portada > Actualitat > Notícies > Arriba l'11a edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Eulaliana

Arriba l'11a edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Eulaliana

20/01/2022

Les actuacions seran el 4 i el 18 de febrer i el 4 i el 18 de març a les 20h a la Biblioteca

La Regidoria de Cultura organitza una nova edició del Cicle de Concerts de Música Clàssica Eulaliana, amb la col·laboració de l'Escola de Música de La Vall del Tenes i Da Capo educació musical. La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja serà l'escenari de l'11a edició del cicle de concerts, que començaran a les 20h i les entrades costaran 4 euros (gratuït per als menors de 12 anys).

Les actuacions seran els dies 4 i 18 de febrer i el 4 i 18 de març. El primer concert és "Actea canta òpera", amb Actea cor femení. Comptarà amb Laura Muñoz al piano i amb Carles Josep Comalada a la direcció musical.

A més, enguany l'Eulaliana tindrà dos concerts infantils, amb l'Eulaliana Kids. Les actuacions seran els dies 19 de febrer a les 12h a la Biblioteca i el 20 de març a les 18h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Arxivat a: Cultura
Eulaliana
Eulaliana