Portada > Actualitat > Notícies > Ajornada la 29a Calçotada popular al 5 de març

Ajornada la 29a Calçotada popular al 5 de març

24/01/2022

Se celebrarà al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia

La 29a edició de la Calçotada popular de Santa Eulàlia de Ronçana s'ha ajornat i tindrà lloc el dissabte 5 de març a La Fàbrica.

La Calçotada de 2020 va ser un dels últims actes que es van poder celebrar abans de l'inici de la pandèmia i, fins i tot, va superar les xifres registrades l'any anterior. La sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir fins a 450 comensals, que van gaudir dels 6.000 calçots cuits a l'exterior del centre cívic. Al 2021, la que havia de ser la 29a Calçotada, es va suspendre per la situació sanitària. Habitualment, s'havia celebrat sempre l'últim cap de setmana de gener i l'any passat la Covid-19 ja havia obligat a posposar-la pel 6 de març, però finalment es va suspendre per seguretat i responsabilitat.

Arxivat a: Festes
Calçotada