Portada > Actualitat > Notícies > Diversos músics de tot Catalunya celebren la 9a Festa de l'Acordió

Diversos músics de tot Catalunya celebren la 9a Festa de l'Acordió

24/01/2022

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia va acollir el concert aquest dissabte amb uns 80 assistents

El Centre Cívic i Cultural La Fàbrica va ser l'escenari aquest dissabte, 22 de gener de 2022, de la 9a edició de la Festa de l'Acordió, amb una vuitantena de persones al públic. La festa va comptar amb sis acordionistes vinguts d'arreu de Catalunya que van oferir al públic un ampli repertori de cançons, en alguns casos acompanyats de músics que tocaven altres instruments.

Hans Möller, de Bigues, va tocar l'acordió cromàtic, juntament amb Javier Bueno, de Barcelona, al baix elèctric. També a l'acordió cromàtic van sonar cançons de la mà de Pel Vancell (Berga), Laura Capellan (Martorell), Miquel Gómez (Sant Feliu de Codines) i Jordi Comesòlives (Barcelona), que va estar acompanyat de Jordi Bruguera (Barcelona) a l'acordió diatònic.

La Festa de l'Acordió ha recuperat enguany la seva data habitual al gener, ja que l'any passat es va haver d'ajornar uns mesos per la pandèmia. El concert s'ha pogut celebrar igualment seguint totes les mesures higièniques i de seguretat.

Arxivat a: Cultura
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió
9a Festa de l'Acordió