Portada > Actualitat > Notícies > El Ple de dijous porta a aprovació el Pressupost de 2022 de l'Ajuntament

El Ple de dijous porta a aprovació el Pressupost de 2022 de l'Ajuntament

25/01/2022

El Ple Ordinari se celebrarà a les 19h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja

Aquest dijous, 27 de gener de 2022, tindrà lloc a les 19h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja el Ple Ordinari de gener de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

El Ple porta a aprovació el pressupost 2022 de l'Ajuntament i de l'Organisme Autònom Set Comunicació, així com la modificació de l'Ordenança Fiscal 4 sobre l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. També s'espera aprovar l'adjudicació del contracte del servei de neteja dels equipaments municipals i la modificació de les normes d'organització i el funcionament de l'Escola Bressol Municipal L'Alzina.

Pel que fa a les mocions, el grup municipal d'Independents-ERC en presenta una en defensa del Cànon de Residus a Catalunya i SER-CP, una de suport a la reforma laboral i el diàleg social per la seva incidència al món local. A més, es presentarà l'acceptació de la renúncia de la regidora del grup municipal Independents-ERC.

Podeu consultar l'ordre del dia complet en el document adjunt a aquesta notícia.

Arxivat a: Alcaldia
Ple Extraordinari 21 desembre 2021

Arxius adjunts