Portada > Actualitat > Notícies > Convocada l’Assemblea Jove 2022 el divendres 25 de febrer a les 19h a La Fàbrica

Convocada l’Assemblea Jove 2022 el divendres 25 de febrer a les 19h a La Fàbrica

27/01/2022

Les propostes es poden enviar fins el 18 de febrer

El proper divendres 25 de febrer a les 19h, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà la 17a edició de l’Assemblea Jove de pressupostos participatius. Des de la Regidoria de Joventut es convida a tots i totes les joves de Santa Eulàlia de Ronçana d’entre 14 i 30 anys, a decidir col·lectivament com es repartiran els 16.000 euros destinats a activitats juvenils durant el 2022. 

Per fer una proposta només cal omplir la butlleta en paper, deixant-la a l’Institut o a La Taka i, també com a novetat, hi ha la possibilitat de fer-la online (en aquest enllaç)Les butlletes arribaran durant els propers dies a les cases de tots i totes les joves del municipi. Les propostes poden ser individuals o en grup i hi ha marge fins el divendres 18 de febrer, últim dia per enviar-les. Com a requisits, només es demana que siguin viables legal i tècnicament, i que respectin el medi ambient i els drets humans. El pressupost màxim per a cada proposta serà de 2.500 euros. Les accions es dividiran segons l’edat (14-17 i 18-30) i per àmbits (salut, educació, treball, esports, cultura, lleure, mobilitat i altres). Caldrà defensar la proposta el dia de l’Assemblea argumentant per què és una bona idea destinar part del pressupost a l’activitat que es proposi. Si és escollida com a activitat a fer durant el 2022, les persones que l’han proposat s’hauran de responsabilitzar de tirar-la endavant amb el suport del servei de Joventut, que facilitarà al màxim la seva realització.

Alhora, s’engega la campanya #RecuperemElQueÉsNostre amb la intenció de recuperar la normalitat també en l’àmbit de la joventut i demostrar, una vegada més, que el col·lectiu jove és part de la solució davant el repte pandèmic al qual ens enfrontem. En aquest sentit, s’aposta per fer una Assemblea Jove el més normal possible, amb una única data i respectant les mesures de lluita contra la Covid-19 que estiguin en vigor el dia de la seva celebració. 

Per a qualsevol aclariment o dubte, us podeu adreçar a La Taka Punt Jove o podeu escriure al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 607936859. Igualment, el servei de Joventut convida a tothom a seguir el perfil @santakajove a l’Instagram per estar al cas de les últimes novetats.

Arxivat a: Joventut
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022