Portada > Actualitat > Notícies > Avancen segons el previst les obres de millora del camp de futbol

Avancen segons el previst les obres de millora del camp de futbol

22/02/2022

Els treballs van començar al desembre i es preveu que finalitzin durant el mes de març

Les obres de millora del camp de futbol de Santa Eulàlia de Ronçana avancen segons el previst, d'acord amb la visita d'obres realitzada pels Serveis Territorials de l'Ajuntament. Els tancaments d'obra a la planta baixa de l'edifici actual del bar ja han acabat i durant les properes setmanes s'executaran els acabats de les façanes. Actualment, s'estan tancant les actuacions de les instal·lacions als vestidors i un nou bany adaptat i, en l'última fase de l'obra, es preveu l'enderroc del mòdul sud, l'edifici de l'antic bar.

Els treballs van començar a principis del mes de desembre passat i es preveu que les obres finalitzin durant el mes de març, segons el calendari que ja estava establert.

Durant el transcurs de les obres, no es pot accedir de forma habitual al camp i el públic ha d'entrar i sortir per l'accés est del recinte, on hi havia les antigues taquilles. Pels usuaris del camp de futbol s'ha habilitat un accés independent a les obres.

Les obres les porta a terme l’empresa Abolafio Construccions, SL i estan dirigides per l’arquitecte Antoni Bantulà i Pi.

Arxivat a: Esports, Obres i Serveis
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol
Obres camp de futbol