Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia diu no a la guerra amb una concentració demà dimarts a les 19h davant de l'Ajuntament

Santa Eulàlia diu no a la guerra amb una concentració demà dimarts a les 19h davant de l'Ajuntament

28/02/2022

El municipi se suma a la condemna sobre l'atac de Rússia a Ucraïna

Santa Eulàlia de Ronçana se suma a la condemna del municipalisme català sobre l’atac de Rússia a Ucraïna, on es reclama una solució pacífica, i es convoca a tota la ciutadania de Catalunya a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès.

Dimarts, 1 de març, a les 19.00 hores, concentració davant de l’Ajuntament.

A continuació, podeu veure la declaració conjunta del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, una declaració que recull el convenciment que cal contribuir a desescalar el conflicte i apostar per la desmilitarització de la zona i per l’establiment d’un diàleg enfocat a la construcció de pau. Per això apel·lem a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, a adoptar un paper de mediació per preservar la vida i els drets humans de tota la ciutadania de la regió.

Des del Fons Català llançaran una campanya d’ajuda humanitària. Demanem a aquelles persones d’origen ucraïnès que necessitin un cop de mà que es posin en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e), també podeu trucar al 93 844 80 25 #2.

Arxivat a: Alcaldia
No a la guerra
No a la guerra

Arxius adjunts