Portada > Actualitat > Notícies > Unes 400 persones participen a la rua de Carnestoltes

Unes 400 persones participen a la rua de Carnestoltes

01/03/2022

Els Blaus, vestits de "27 anys de colors", van guanyar les categories de Carrossa i Comparsa

Un total de quatre comparses, tres carrosses i sis grups, a banda de les disfresses individuals, van participar dissabte a la festa de Carnestoltes de Santa Eulàlia. Aquestes xifres es van traduir en 400 persones participants a la rua.

El premi a la millor carrossa va ser pels Blaus, amb "27 anys de colors", que també es van emportar el primer premi com a comparsa. Per la seva banda, els Verds, amb "Dolça fantasia", van quedar segons també en aquestes dues categories. El tercer premi a la Carrossa va ser pels Grocs, amb la "Confreria de Santa Birra", i el tercer a la Comparsa, per Santakis, disfressats d'E.T.

A la categoria grupal, el podi el van encapçalar els Picapedra, seguits de Mario Kart i Brilli Dancers.

Els premis individuals van quedar deserts.

Arxivat a: Festes
Carnestoltes 2022
Carnestoltes 2022
Carnestoltes 2022
Carnestoltes 2022
Carnestoltes 2022