Portada > Actualitat > Notícies > Uns 90 joves participen a l'Assemblea Jove per decidir a quines activitats destinen els 16.000 euros de pressupost

Uns 90 joves participen a l'Assemblea Jove per decidir a quines activitats destinen els 16.000 euros de pressupost

01/03/2022

La segona edició del Santaka Emergent Fest i El Joc del Calamar van ser les propostes més votades

Més de 90 assistents van participar divendres al vespre a la 17a edició de l'Assemblea Jove, on van poder escollir entre les 30 propostes presentades a quines activitats volien destinar els 16.000 euros del pressupost. Finalment, seran 17 accions les que es duran a terme enguany: 11 per als menors d'edat i 5 per als majors de 18 anys.

La segona edició del Santaka Emergent Fest va ser la proposta més votada al bloc de menors de 18 anys, seguida de la ja tradicional Esquiada Jove i del Torneig de Futbol 7. Les altres propostes que també van rebre suficients suports per entrar als pressupostos participatius van ser el bus nit per a la Festa Major de Granollers, el Bubble Football, una Prom Party: Festa de graduació, la Santaka Party, una Nit de Cine, el Torneig de League of Legends, la Cursa de Sant Jordi i un Karaoke a l'aire lliure.

En el bloc de majors de 18 anys, la proposta guanyadora va ser El Joc del Calamar, juntament amb la Fluor Party, una nova edició del FemmArt: feminisme i art, i el Hip Hop UndergroundDay. La proposta relacionada amb els ajuts pel transport públic es durà igualment a terme, però el pressupost anirà a càrrec de l'àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Santa Eulàlia, degut a la bona acollida que ha tingut la iniciativa aquest any.

Des del servei de joventut es mostren molt satisfets amb l'edició de 2022, que ha pogut recuperar certa normalitat i tornar-se a fer de forma presencial. A partir d'ara, es començarà a treballar en les propostes escollides juntament amb els i les joves impulsores per tirar-les endavant.

Arxivat a: Joventut
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022
Assemblea Jove 2022