Portada > Actualitat > Notícies > Una setantena de persones es concentren davant l'Ajuntament per dir no a la guerra

Una setantena de persones es concentren davant l'Ajuntament per dir no a la guerra

02/03/2022

El municipi se suma a la condemna de l'atac de Rússia a Ucraïna

Santa Eulàlia de Ronçana s'ha sumat als municipis catalans que rebutgen l'acció militar a Ucraïna. Una setantena de veïns i veïnes del poble es van concentrar ahir dimarts a la tarda davant l'Ajuntament per donar suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la pau.

La convocatòria de la concentració, que es va fer en tots els municipis catalans, va servir per llegir un manifest de rebuig a la intervenció militar russa i condemnar l'acció militar i la vulneració dels Drets Internacionals. La declaració conjunta és del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, la qual recull el convenciment que cal contribuir a desescalar el conflicte i apostar per la desmilitarització de la zona i per l’establiment d’un diàleg enfocat a la construcció de pau. Per això apel·lem a la comunitat internacional, en especial a la Unió Europea, a adoptar un paper de mediació per preservar la vida i els drets humans de tota la ciutadania de la regió.

Des del Fons Català llançaran una campanya d’ajuda humanitària. Demanem a aquelles persones d’origen ucraïnès que necessitin un cop de mà que es posin en contacte amb (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e), també podeu trucar al 93 844 80 25 #2.

Arxivat a: Alcaldia, Benestar Social
No a la guerra