Portada > Actualitat > Notícies > Mor Jaume Galobart, impulsor del Casal Parroquial i la Coral Santa Eulàlia

Mor Jaume Galobart, impulsor del Casal Parroquial i la Coral Santa Eulàlia

07/03/2022

Galobart, molt vinculat a l'activitat religiosa de la parròquia de Santa Eulàlia, va ser impulsor del teatre, la coral i la festa major

La matinada del passat divendres 4 de març va morir Jaume Galobart i Duran als 68 anys d'edat. Havia estudiat medicina però va dedicar-se a l'impremta familiar. Galobart va ser, des de sempre, una de les cares més visibles de la vida religiosa de la parròquia de Santa Eulàlia, essent un gran impulsor del teatre del Casal Parroquial i de la Coral Santa Eulàlia, així com en la catequesi i les celebracions litúrgiques. Durant molts anys ha estat director dels Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, representats al Casal Parroquial des de fa dècades els dies de Nadal i Reis.

Fora del municipi, Jaume Galobart havia participat en organitzacions com el Moviment de Joves Cristians de Comarques i el Moviment Cristià de Joves, i havia estat Delegat episcopal per al Catecumenat des de l’any 2005 i Delegat episcopal d’Apostolat Seglar des de l’any 2015. Des de l’any 2009, ha estat secretari del Consell Pastoral Diocesà.

Aquest matí, a les 10 hores, tindrà lloc la missa de comiat de Galobart a l'església de Santa Eulàlia, que serà presidida pel bisbe de Terrassa Salvador Cristau.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana transmet el seu condol a familiars i amics.

Arxivat a: Alcaldia, Comunicació, General
Jaume Galobart