Portada > Actualitat > Notícies > La 29a Calçotada Popular cou 5.000 calçots i compta amb uns 260 comensals

La 29a Calçotada Popular cou 5.000 calçots i compta amb uns 260 comensals

08/03/2022

Una trentena de persones participen a la caminada matinal organitzada per Santa Eulàlia Camina

La 29a edició de la Calçotada Popular, va tenir lloc el passat dissabte 5 de març a l'exterior del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Es van preparar 260 menús de calçots, mongetes amb botifarra, postres, vi i aigua. De bon matí, es van coure els 5.000 calçots. Per aquesta ocasió l’aforament estava limitat a 300 persones. Degut a la climatologia, finalment el dinar es va realitzar a l’interior, a la Sala Muriel Casals.

 

La jornada, va tenir el tret de sortida amb la ja habitual caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina. Va comptar amb la participació de Pep i Laia. Una trentena de persones van arribar-se fins al Domus d'Olivet, on hi ha prevista una xerrada sobre aquesta casa senyorial, a càrrec de Jaume Dantí.

 

Aquell matí la Calçotada Popular va rebre la visita de La Grossa que va passejar-se per la Fàbrica i pel Mercat. Després del dinar, es van poder escoltar havaneres a càrrec de Nous Indrets i prendre rom cremat.

Arxivat a: Festes, General
calçots
preparatius
calçotada2022
Nous Indrets
Ron cremat
calçots2022
botifarres
comensals
Santa Eulàlia Camina
Camina Pep i Laia