Portada > Actualitat > Notícies > Ja podeu fer la comanda de planter online de la 12a Fira Lliga’t a la Terra

Ja podeu fer la comanda de planter online de la 12a Fira Lliga’t a la Terra

09/03/2022

A través de la pàgina web de Llavors Orientals, amb la possibilitat de fer comandes amb lots de 6 o 60 unitats

La Fira Lliga’t a la Terra ja escalfa motors. Enguany es celebrarà en diumenge, concretament diumenge 24 d’abril, de 9 a 14 h, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana acollirà la dotzena edició d’aquesta fira del planter. Com cada any, ja es poden fer les comandes de planter online, a través de la pàgina web de Llavors Orientals, per tal de recollir el producte el dia de la fira sense cues ni esperes.

Les comandes es poden fer de les diferents varietats de tomaqueres (rosa ple, cor de bou, nas de bruixa, etc.) i tomàquets de penjar (cirerol de Caldes, malacara, penjar de Santa Eulàlia, etc.) Les comandes es poden fer per lots de 6 o 60 unitats. La reserva és oberta fins al 7 d'abril.

Properament, des de la Regidoria de Promoció Econòmica es facilitarà més informació sobre dels tallers presencial de la Fira Lliga't a la Terra.

Arxivat a: Promoció Econòmica, General
portada lliga't a la terra
cartell lliga't a la terra

Arxius adjunts